VRIJEME JE ZA GENERALNO ČIŠĆENJE VASEG DOMAĆINSTVA, SA HYLA EST APARATOM

HYLA je jedan od vodećih sistema za čišćenje vazduha i prostora na svijetu! Ona uklanja prašinu, gasove, alergene i grinje tokom redovnog čišćenja i u isto vrijeme osvježava vazduh u prostoru.
Uz HYLU ponovo ćete duboko disati!
Eliminišite nevidljive i opasne bakterije iz vašeg doma i oslobodite ih se za sva vremena. HYLA takodje pomaže i olakšava tegobe izazvane astmom i alergijom.
Certifikat HYLA alergy friendly potvrđuje činjenicu da ćete samo sa HYLOM moći da se oslobodite svih štetnih zagađivača vazduha u vašem domu. Korištenje HYLE je sigurna preventiva protiv svih vrsta oboljenja disajnih organa! HYLA će vam riješiti problem kućnog zagađenja i nečistoće. Upotrebom visoko kvalitetnih materijala i visokog standarda proizvodnje prema ISO 9001 certifikatu osigurava se vrhunski kvalitet i dugotrajna upotreba 15 i više godina.

SPECIJALNO ZA SVE CLANOVE NEW LIFE AKADEMIJE,PRIPREMILI SMO 
TOP – PONUDU!
 
Ciscenje i usisavanje komplet stana do 80 kvadrata. Ponuda podrazumjeva usisavanje kompletnog namjestaja, masinom HYLA EST I GST za dubinsko usisavanje madraca , proscicavanje i pranje vazduha , + GRATIS:
( MJERENJE CISTOCE I ZAGADZENOSTI VAZDUHA U VASEM DOMACINSTVU ILI RADNOM MJESTU.
 
PROMOTIVNA CIJENA ZA 12.2018 GOD IZNOSI
SAMO 15 KM. / PONUDA VRIJEDI ZA KANTON SARAJEVO!
 
PRANJE SA SPECIJALNIM DODATKOM ( NIMBUS ) MOZEMO NAKNADNO DOGOVORITI , NAKON STO SE UVJERIMO U TRENUTNO STANJE NAMJESTAJA!
 
SVE DODATNE INFORMACIJE,MOZETE NAS KONTAKTIRATI PUTEM TELEFONA 066 406 046
 

RADNO VRIJEME OD PON – NED. OD 12 h – 20 h

POGLEDAJTE VIDEO

You may also like