US Dollar će samouništiti; Kripto može biti rješenje – Ron Paul

US Dollar će samouništiti;  Kriptos može biti rješenje - Ron Paul 101
Ron Paul. Izvor: Wikipedia

Kao odgovor na poziv za zabranu kriptografije u SAD-u , bivši američki kongresmen, bivši predsjednički kandidat i pristalica Bitcoina , Ron Paul je izjavio da je takva zabrana vrlo mala, ali i da će američki dolar samouništiti.

Kao što je objavljeno, 9. svibnja, predstavnik američkog kongresa Brad Sherman pozvao je na prijedlog zakona koji bi “zabranio kupnju američkih kripto-valute kako bismo to spriječili u korijenu”, tvrdeći da digitalni tokeni imaju za cilj destabilizirati i onesposobiti vanjsku politiku zemlje, njezin porezni trošak. provođenje naplate, i tradicionalna provedba zakona, među mnogim drugim stvarima.

Prema Paulu, Sherman govori “za duboke državne ustanove, vojne ljude i sve ostale u bankarskom sustavu”, izvijestio je Bitcoin Magazine. Glavni suradnici rep. Brada Shermana za izborni ciklus 2017. – 2018. bili su povezani s tradicionalnim tvrtkama za financijske usluge, kao što su Royal Business Bank , Capital Group , Northrop Grumman , Allied Wallet i UBS AG .

Paul je dodao da je Sherman “zastupao njihov stav da” se ne petljate s dolarom “. Ali ja se ne brinem zbog toga jer će se dolar samouništiti.” FED: Ron Paul je govorio o dolaru kao o tempiranoj vremenskoj bombi i sada je dodao: „Samo želim biti siguran da je dopušteno biti živica. […] A povjerenje u dolar dopustilo je da se mjehurić pojača. Drži se zajedno dugo vremena i to će samo pogoršati sudar. “

Ali što ako dolar doista izgubi svoju vrijednost, što bi ga zamijenilo? Paul vjeruje da alternativne valute i ideje “mogu pomoći u rješavanju problema koje imamo”, dodajući: “Mislim da je to ono što Bitcoin nudi: alternativa. Želim slobodno tržište.” On smatra da će digitalne valute slijediti iste ekonomske zakone kao Ali, unatoč tome što njegova politička fondacija prihvaća Bitcoin, Pol tvrdi da ne posjeduje ovu kripto valutu.

Činjenica je, tvrdi Pavao, da su sve valute nestabilne, uključujući i dolar. Međutim, “što su kripto uspješniji, vlada će se više uključivati”, dodaje on. Ovaj uspjeh zabrinjava ljude poput Shermana, jer “oni znaju što se događa. Njegova reakcija, njegove emocije su njegovo uvjerenje, jer on može vidjeti što bi se moglo dogoditi monopolu Federalnih rezervi nad monetarnim sustavom. Ne možete dopustiti ljudima da razgovaraju o korištenju alternativnih valuta. Obično kažnjavamo ljude za to ”, kaže Bitcoin Magazine.

U međuvremenu, povećava se broj velikih investitora i tvrtki koje podržavaju kripto.

You may also like