Telegramski TON dolazi u trećem tromjesečju, Facebook Coin – u 2020. – Izvješća

Telegram TON dolazi u trećem tromjesečju, Facebook Coin - u 2020. - Izvješća 101
Izvor: iStock / alexsl

Aplikacija za razmjenu poruka Telegram može u trećem kvartalu ove godine pokrenuti svoj projekt projekta blockchain ekosustava Telegram Open Network, dok će sustav digitalnih plaćanja na Facebooku imati cilj predstaviti se u desetak zemalja do prvog tromjesečja 2020. godine. Ažurirano 06:54 UTC: ažuriranja podebljana.)

Testiranje na Telegramu potvrdilo je da je njegov blockchain i konsenzusni algoritam ispunio cilj izvornog TON bijelog papira, a Blok je izvijestio o navođenju neobjavljenih izvora i interne bilješke upućene investitorima tvrtke.

Kako se izvješćuje, Telegram se još uvijek nada da će debitirati svoju mrežu i simbol ( Gram ) u Istočnoj Aziji – s Japanom je rečeno da je preferirano mjesto za luk kripto valute.

Prognoza HASH Crypto Investment banke u veljači tvrdila je da bi Gram mogao biti vrijedan 29,5 milijardi dolara do kraja 2019. godine, nakon dva kruga privatne prodaje koji su prikupili oko 1,7 milijardi dolara od više od 100 investitora.

U međuvremenu, prema izvještaju BBC-a objavljenom u petak, Facebook želi započeti s testiranjem svog token-a, koji je interno nazvan GlobalCoin , do kraja ove godine. Tvrtka je već razgovarala s guvernerom Bank of England Markom Carneyem, dužnosnicima američke riznice i tvrtkama za prijenos novca, uključujući Western Union, o novom projektu plaćanja, nazvanom Vaga .

Štoviše, kako bi se uvjerio da je njegova nova valuta likvidna i da se može trgovati, Facebook je razgovarao s tvrtkom Jump i DRW , najvećim trgovačkim tvrtkama u Chicagu o stvaranju tržišta, izvijestio je u petak Financial Times pozivajući se na dvoje ljudi upoznatih s tim razgovorima. Gigant društvenih medija također je vodio razgovore s najmanje dvije razmjene kripturalnih valuta, Coinbase i Gemini , kroz koje korisnici mogu pohranjivati ​​ili konvertirati svoje kovanice, navodi se u izvješću, dodajući kako su sve spomenute tvrtke odbile komentirati.

Međutim, Gemini, koji su osnovali blizanci Winklevossa , malo je vjerojatno partner za Facebook, budući da su blizanci tužili osnivača Facebooka Marka Zuckerberga zbog krađe njihove ideje za društvenu mrežu i osvajanja naselja od 65 milijuna dolara u gotovini i Facebooku.

Također, kako je objavljeno, Facebook je već razgovarao s tvrtkama poput Visa i Mastercard o svom novom znaku – navodno stabilcoin projektu, poduprtom “košaricom stranih valuta”.

Prema prethodnim izvješćima, tvrtka je željela lansirati token već u idućem tromjesečju (Q3).

Procjenjuje se da će se kovanica za Facebook natjecati s plaćenim sustavima kao što su PayPal , kreditne kartice, a ne s kripto valutama.

Međutim, s milijardama korisnika, društveni medijski Facebook Facebook bi teoretski mogao približiti digitalni kapital velikom broju potencijalnih korisnika i mogao bi čak djelovati kao “dramatičan katalizator”,prema Spenceru Bogartu, partneru tvrtke za poduzetnički kapital Blockchain Capital. ,

You may also like