SRPSKA SEKS BOMBA SE VRATILA ALBANSKOM FUDBALERU

SRPSKA SEKS BOMBA SE VRATILA ALBANSKOM FUDBALERU: Hit priča! Zgodnoj Alisi je dečko ŽESTOKI MOMAK završio u ZATVORU, pa je odmah skočila u zagrljaj staroj ljubavi! (FOTO)

Foto: Printscreen

SRPSKA SEKS BOMBA SE VRATILA ALBANSKOM FUDBALERU: Hit priča! Zgodnoj Alisi je dečko ŽESTOKI MOMAK završio u ZATVORU, pa je odmah skočila u zagrljaj staroj ljubavi! (FOTO)

Menkovićka i Berat uživaju u Dubaiju, gde su proveli i novogodišnje praznike

Srpska manekenka Alisa Menković ponovo je u ljubavi sa albanskim fudbalerom Beratom Đimišitijem.

 

Nakon godinu i po dana pauze njih dvoje su obnovili vezu, koja se završila zbog jednog žestokog momka.

 

Atraktivna manekenka ostavila je sportistu nakon dve godine i uplovila u romansu s dečkom koji je ubrzo završio iza rešetaka.

 

Njih dvoje trebalo je i da se venčaju, ali njihova ljubav nije izdržala iskušenje, pa se Alisa nedavno vratila fudbaleru.

 

Porodica joj branila vezu...Berat Đimišiti i Alisa Menković
PORODICA JOJ BRANILA VEZU…BERAT ĐIMIŠITI I ALISA MENKOVIĆFOTO: PRINTSCREEN

Albanac i Srpkinja su novogodišnje praznike proveli u Dubaiju, gde i dalje uživaju u jednom od najskupljih hotela u Emiratima.

 

Podsetimo, Alisa i Berat su se upoznali u Švajcarskoj. Loši odnosi između dve etničke zajednice nisu bitno uticali na njih.

 

Svoju ljubav uspeli su da očuvaju i pre dve godine, kad su dospeli u žižu javnosti zbog utakmica između Albanije i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Albanski mediji su njihovu vezu nazvali „zabranjenom ljubavlju“. Porodica Menković nije odobravala Alisinu romansu sa Albancem.
– Društvene mreže umeju da prikažu nekada pogrešan utisak o određenim stvarima. Berat i ja smo ostali veliki prijatelji i to ćemo uvek i biti – kaže Alisa Menković za Kurir.

 

Kurir.rs/Lj. S. Foto: Printscreen

You may also like