PROMO / Predstavljamo vam takmičenje U.D.LIFE STYLE -“BUDI FIT 2019”

U organizaciji online magazina balansonline.ba i U.D Life Style pokrenut je projekat pod nazivom „Budi Fit 2019 God.Cilj projekta je promocija i podrška mladim ljudima koje žele da se riješe viška kilograma i svoje tijelo dovedu u top formu. Moramo priznati da projekat izaziva veliko interesovanje cijele regije. 

Drage dame i gospodo,buduči učesnici i takmičari projekta ” Budi Fit 2019 God”,pozivamo vas da se prijavite i pokažete svoju upornost u odluci da izgledate mnogo bolje,poboljšate vaše zdravstveno stanje i svoje tijelo dovedete u top formu za samo 30 dana.

Zahvaljujemo se i na podršci naših prijatelja projekta koji će se potruditi da ovo takmičenje prodje u sto boljoj atmosfveri i da svojim znanjem i iskustvom pomognu svakom pojedincu da ostvari željene rezultate.

Naglašavamo da se možete prijaviti od 12.02.2019 god. pa sve do 28.02 2019 god. nakon čega nećemo moći ni jednu prijavu uzeti u razmatranje. Takmičarski dio odnosno glasanje počinje od 15.02.2019.God.i završava nakon 30 dana od posljednje prijave,a naj dalje do 15.03.2019 god. kada ćemo i proglasiti podjednika-cu  takmićenja BUDI FIT 2019 GOD.

NAČIN TAKMIČENJA:

SVI TAKMIČARI SU OBAVEZNI DA NAM POŠALJU JEDNU SLIKU( NE STARIJU OD 7 DANA ), TRENUTNU KILAŽU, IME I PREZIME,BROJ TELEFONA I GRAD IZ KOJEG DOLAZE NA MAIL / balans.mc@gmail.com ZATIM DA LAJKAJU NAŠU FB.STRANICU balansonline.ba, I SHARE PR.ČLANAK!

REDAKCIJA PORTALA BALANSONLINE.BA,ĆE NA SVOM FB – LIKE PAGE OBJAVITI SLIKU TAKMIČARA,IME I PREZIME,STAROSNU DOB I GRAD IZ KOJEG DOLAZI.

TAKMIČENJE SE ODNOSI NA MUŠKARCE I NA ŽENE STAROSNE DOBI OD 18 GOD DO 45 GOD.

OBAVEZNA JE KUPOVINA PAKETA C9!

VIŠE O C9 NA LINKU https://balansonline.ba/program-c9-u-samo-9-dana-brzi-proces-preobrazbe-do-zdravijeg-i-ljepseg-izgleda/

U.D.LIFE STYLE JE UJEDNO I SPONZOR CIJELOG PROJEKTA,PA JE TAKO SVIM TAKMIČARIMA OBEZBJEDIO EKSTRA USLOVE PRI KUPOVINI C 9 PAKETA,KOJI JE I NAJAČE ORUŽJE ZA SKIDANJE VIŠKA KILOGRAMA,KOMPLETNE DETOXSIKACIJE ORGANIZMA  I VRAČANJA U TOP FORMU.

SA PAKETOM C9 ZA SAMO 10 DANA,UZ PRAVILNO KORIŠTENJE I UPOTREBU MI VAM GARANTUJEMO TOTALNU TRANSFORMACIJU I GUBITAK KILAŽE OD MIN OD 5 – 10 KG.

SVI UČESNICI PROJEKTA,ĆE IMATI PRAVO NA BESPLATNO KORIŠTENJE TERETANE ( PO IZBORU KLIJENTA) TOKOM TAKMIČENJA,STRUČNE SAVJETE I PODRŠKU EMINENTNIH LIČNOSTI IZ SVIJETA SPORTA,LJEPOTE I ZDRAVLJA.

UKUPNI FOND NAGRADA IZNOSI 1000 KM / 500 KM U KEŠU + 500 KM U VRIJEDNIM POKLONIMA NAŠIH SPONZORA!

NAGRADE OSVAJA UPRAVO ONA OSOBA,KOJA BUDE IZGUBILA NAJVIŠE KILOGRAMA,A I SAM TIM IMALA NAJVIŠE LAJKOVA NA SVOJOJ SLICI!

Svim učesnicima projekta „BUDI FIT 2019 GOD“,  balansonline.ba i U.D.Life Style želi mnogo sreće i uspjeha!

Napomena: 

Da bi takmičenje bilo validno,potrebno je min.25 prijava!

You may also like