PRIJAVITE SE: Postanite Miss Fotogeničnosti New Life Akademije i osvojite vrijedne nagrade!

Drage dame, sa ponosom Vas obavještavamo da od 15.03.2019. godine možete da se prijavite na Izbor „Budi Miss Fotogeničnosti“ New Life Akademije.

Cilj izbora/ projekta „Budi Miss Fotogeničnosti“ New Life Akademije. je afirmisanje, promocija i podrška mladim damama koje žele da se okušaju u svijetu mode i modelinga. Pored toga, mladim damama nudi se mogućnost da osvoje vrijedne nagrade, među kojima je i glavna nagrada za pobjednicu, a to je profesionalni photobook, gdje smo angažovali čitav tim stručnjaka, sa BiH modne scene za njegovu izradu:

1. Kenan Rašinlić (modni fotograf), I DRUGI…
2. Slađana Milojević (make up artist), I DRUGI…
3. Selma Salčin- Frizerski studio QUEEN (Hairstyl/ frizura),I DRUGI…
4. Velida Gradišić (Nakit Queen),I DRUGI…
5. Svjetlana Vuković Ceca (modna dizajnerica/modna kuća),I DRUGI…
6. Hotel Hills (lokacija).I DRUGI…
Također, druoplasiranu djevojku tj. mladu damu koja osvoji srca naših čitatelja proglašavamo (PRVOM PRATILJOM MISS FOTOGENIČNOSTI) i osvaja direktan plasman u drugi krug takmičenja i vrijedne nagrade koje su osigurali prijatelja i partneri našeg projekta.

 Djevojku tj. mladu damu koja osvoji srca naših čitatelja i bude imala najmanje Like, proglašavamo (DRUGOM PRATILJOM MISS FOTOGENIČNOSTI) i osvaja direktan plasman u drugi krug takmičenja i vrijedne nagrade koje su osigurali prijatelja i partneri našeg projekta.

SVE ŠTO JE NEOPHODNO DA BISTE UČESTVOVALI NA IZBORU JESTE:

1. Da ste punoljetne,
2. Da pošaljete najmanje dvije fotografije ( cijela figura i portret), gdje fotografije ne mogu biti starije od 60 dana.
3. Fotografije se šalju isključivo na e- mail: budimissfotogenicnosti@gmail.com, sa osnovnim podacima (ime i prezime, starosna dob, grad iz kojeg dolazite i kontakt telefon),

4. fotografije moraju poslati lično osobe koje su na njima, ukoliko se utvrdi da su druge osobe poslale fotografije može doći do diskvalifikacije.

5. Fotografije će biti objavljene naj dalje 7.Dana od prijave na Facebook stranici Like Page /

BUDI MISS FOTOGENIČNOSTI  kao i na portalu www.balansonline.ba i FB – LIKE PAGE
6. Rok za slanje fotografija je do 15.04.2019 godine,
7. Sve prijave koje ne bude ispunjavale ove uslove neće biti uzete u razmatranje.

NAČIN GLASANJA:

Sve što je neophodno da biste glasali za svoju favoritkinju jeste:
1. Neophodno je da prvo LIKE na facebook stranicu balansonline.ba, a zatim LIKE na fotografiju,
2. Ukoliko se utvrdi LIKE/GLAS na fotografiji učesnice, a ne LIKE na zvaničnoj Facebook stranici balansonline.ba taj glas neće bit validan.

PRAVILA TAKMIČENJA:

Ocjenjivanje je dvojakog karaktera:
– Na osnovu najvećeg broja lajkova: prvih 50% učesnica sa najvećim brojem lajkova/ glasova ulazi u uži izbor.
– Mlade dame koje osvoje srca naših čitatelja, odnosno, koje budu među prvih 50% po broju lajkova/ glasova prolaze u drugi krug takmičenja.
DRUGI KRUG TAKMIČENJA podrazumjeva da će stručni žiri (odabran od strane NewLifeAkademije i portala balansonline.ba), a koji će činiti značajna imena sa BiH modne scena, odabrati prvih 15 djevojka,koje će nastaviti dalje da se takmiče.

Naglašavamo da će fotografije biti objavljena na našoj Facebook stranici balansonline.ba , a rok za slanje fotografija, odnosno, prijaviti se možete do 15.04.2019.godine, nakon čega nećemo moći ni jednu prijavu uzeti u razmatranje. Takmičarski dio odnosno glasanje traje do 30.04.2019.g.

1. Zbrajanje glasova odnosno izbacivanje konačne liste djevojaka koje su prošle među prvih 50% djevojka u drugi krug, kao i proglašenje „PRVE I DRUGE PRATILJE MISS FOTOGENIČNOSTI” je 01.05.2019.g
2. Stručni žiri (imena iz BiH modne scene), koji će odabrati prvih 15 djevojaka u drugi krug takmičenja bit će održan 05.05.2019.g., a objavljivanje konačne liste prvih 15 djevojaka (među kojima se nalazi samo jedna koja će osvojiti titulu odnosno biti proglašene pobjednicom Izbora„Budi Miss Fotogeničnosti“ New Life Akademije.  bit će objavljeno istog dana u 00:00 h.
3. Proglašenje pobjednice Izbora „Budi Miss Fotogeničnosti“ New Life Akademije. bit će objavljeno na zvaničnoj Facebook stranici balansonline.ba kao i na portalu www.balansonline.ba 

Svim našim dragim damama želimo mnogo sreće…

You may also like