Približava se izbor za zaštitno lice New Life Akademije

Drage dame,sa ponosom Vas obavještavamo da uskoro počinjemo sa prijavama projekata/ izbora

“Budi zaštitno lice 2018.g.” portala balansonline.ba.

Cilj projekta “Budi zaštitno lice” ima za cilj afirmisanje, promociju i podršku mladim damama koje žele da se okušaju u svijetu mode i modelinga. Pored toga, mladim damama nudi se mogućnost da osvoje mnoge vrijedne nagrade među kojima je i glavna nagrada za pobjednicu izbora/ projekta “Budi zaštitno lice”, a to je izrada profesionalnog photobook- a, gdje smo angažovali čitav tim stručnjaka za njegovu izradu.

Također, drugoplasiranu djevojku koja osvoji srca naših čitatelja proglašavamo za “Miss facebooka ” balansonline portala.

Pravo na učestvovanje imaju sve punoljetne mlade dame koje imaju afiniteta prema modi i žele da uplove u svijet mode i ljepote.

Ovom prilikom pozivamo sve djevojke da se prijave za natjecanje koje smo organizovali samo za Vas, a prijave ćete moći slati ISKLJUČIVO putem e-maila: budizastitnolice@gmail.com.

Pratite nas putem portala www.balansonline.ba ili putem naše Facebook stranice balansonline.ba gdje ćemo objaviti zvaničan početak takmičenja kao i detaljnije informacije o načinu prijave.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem gore navedenog e-mail-a.

Mnogo sreće želimo svim našim dragim damama.

balansonline.ba

 

You may also like