PRETILI SU JOJ SMRĆU, NAZIVALI JE KURVOM, GOVORILI JOJ DA ĆE JE GEPEKOVATI RUSKA MAFIJA!

PRETILI SU JOJ SMRĆU, NAZIVALI JE KURVOM, GOVORILI JOJ DA ĆE JE GEPEKOVATI RUSKA MAFIJA! Zbog bivšeg golmana Liverpula prošla je kroz PAKAO! Šutnula ga je i sada ljubi nesuđenog reprezentativca Hrvatske! (FOTO)

Foto: Instagram

Pre pola godine zgodna plavuša Jante Rouz zbog svog tadašnjeg dečka, Lorisa Karijusa, preživela je pravi pakao

Katastrofalne reakcije Karijusa u finalu Lige šampiona skupo su koštale Liverpul, koji je ostao bez titule prvaka Evrope (Real je slavio 3:1).

 

Navijači engleskog kluba su bili besni na svog golmana, a na udaru su se našli si iz njegove blizine, pa je i zgodna engleska manekenka počela da dobija stravične pretnje zbog svog dragog.

 

GLASAJ ZA NAJBOLJI REGIONALNI NEWS PORTAL! OVDE GLASAJ ZA KURIR.RS

“Nazivali su me kurvom, pretili su smrću meni i mojoj porodici, govorili su da ruska mafija dolazi po mene. Brisala sam komentare koliko sam mogla” rekla je Rouz, koja je nedugo posle tog finala i ostavila bivšeg golmana Liverpula.

 

Rouz nije dugo patila za Karijusom. Odmah je našla novu ljubav. Krajem leta je započela romansu sa veznjakom Marseja Gregorijem Serticem, inače nesuđenim reprezentativcem Hrvatske.

 

Bivši U21 reprezentativac Francuske ima Hrvatsko poreklo i 2012. godine dobio hrvatski pasoš. Međutim zbog nekih administrativnih problema nikada nije zaigrao za Hrvatsku.

 

 

Kurir sport

You may also like