PREDSTAVLJAMO VAM TR.*ILDA STYLE*/ LOYALTY POPUST 10%

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo,torba jedan je od modnih dodataka koji se uvijek nalaze u našoj garderobi kao ključni dio naših svakodnevnih kombinacija. Jednostavna, elegantna, svestrana i praktična samo su neki od epiteta koji opisuju savršenu torbu koja će odgovoriti na sve izazove užurbane svakodnevice, ali i na izazov stvaranja efektnih i ženstvenih kombinacija. S obzirom na važnost dobre torbe u svakoj garderobi, potraga za onom najboljom jedan je od najvećih i neprestanih shopping izazova svaka žene zbog čega ne čudi da će dolazak novog modela koji obećava sve ono što tražimo izazvati euforiju i stvoriti još jednu listu čekanja.

Iza novog najpoželjnijih modela krije se 

Ilda Style torbica!

Bosansko Hecegovački  brend poznat po dodacima koji odišu elegancijom, ali uvijek zadržavaju i onu praktičnu stranu koja ih pretvara u modne favorite unutar svakog ormara. 

Što je toliko posebno u :

Ilda Style torbicama?

 Što ako bi vaša najljepša torba ujedno bila i najfunkcionalnija?, koje je zaintrigiralo i oduševilo mnoge. Osim odlične, istovremeno vrlo efikasne, ali ne i nametljive najave, brojne žene koje su svoje ime odmah stavile na listu čekanja oduševile su i prve fotografije torbi koje su rađene od kvalitetnog materijala porijeklom iz Dubai-a i Njemačke,sa raznim dezenima od Eko kože i što je jako bitno svaki od modela je jedinstven i napravljen u samo jednom primjerku. Treba naglasiti da je svaki model urađen ručno ,što daje još veću prednost budućim damama,koje se odluće da počaste sa ILDA STYLE TORBICAMA.

ILDA STYLE

 je torba vrijedna investicije u svakom pogledu, jer osim privlačnog elegantnog eksterijera, ona se može pohvaliti i savršenim interijerom u kojem ćete lako pohraniti i pronaći baš sve što vam treba – od sitnica koje uvijek nosimo sa sobom,s cijenama prilagođenim našem tržistu zagarantovano ćete dominirati i blistati u 21.Vijeku. 

NEKA ILDA STYLE TORBE,BUDU VAŠ IZBOR!

OPEN! Dobrodošli u svijet Ilda Style torbica!

Zmaja od Bosne bb adresa

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Robot Socijalno 2 Sprat

Pozovite 061 080 791 i 061 259 709

Radno vrijeme od Pon – Sub

https://www.facebook.com/pg/Ilda-Style-275280649651676/about/?ref=page_internal

SVI ČLANOVI LOYALTY CLUBA IMAJU POPUST OD 10 % NA NAVEDENU PONUDU!

You may also like