Optužila Miss “Bum Bum” da ima lažnu stražnjicu i sad mora platiti veliku kaznu

Ogorčena djevojka s takmičenja Miss “Bum Bum” mora platiti 30.000 dolara  kazne nakon što je otrgnula lentu pobjednici i optužila je da ima lažnu stražnjicu.

Posljednje izdanje popularnog brazilskog takmičenja postalo je poprište haosa nakon što je drugoplasirana Alin Uva (Aline) otrgnula lentu s pobjednice Elen Santane  (Ellen) vrišteći da ima ilegalne implantate u stražnjici, piše “Daily Mail”.

– Zgrabila sam vrpcu jer sam jedina koja je zaslužila pobjedu. Predstavljam stvarnu brazilsku stražnjicu i niko mi to ne može oduzeti. Tri žene koje su dobile najviše glasova imaju umjetne stražnjice od silikona. To je nepravedno – pojadala se novinarima.

Organizatori takmičenja sad tvrde da Uva, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Miss “Bum Bum”, odbija vratiti lentu službenoj pobjednici. Kažu da su joj dali pet dana da vrati lentu i plati kaznu za rušenje ugleda takmičenja i kršenje ugovora.

Za učestvovanje u završnici svih 27 djevojaka, po jedna iz svake federalne jedinice, morale su priložiti rendgenske snimke pozadina kako bi dokazale da su stvarne.

No Uva insistira u tome da je takmičenje farsa i tvrdi da to može dokazati. Organizatori, koji kažu kako je nanijela “nepopravljivu štetu natjecanju”, Uvi su najavili da je čeka tužba u Brazilu ako ne plati kaznu i ne vrati lentu.

avaz.ba

You may also like