Najljepše djevojke BiH stigle u hotel IMPERIAL Vodice

Nakon što su se okupile u Sarajevu, dvadeset ljepotica iz BiH stiglo je u prekrasan grad Vodice, a domaćin ovogodišnjih priprema je hotel Imperial u kojem se najljepše djevojke BiH pripremaju za veliko finale.

Hotel Imperial Vodice smješten je u neposrednoj blizini pješčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka.  Posjetiocima nudi razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaj: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

Upravo u hotelu Imperial Vodice  rade na pripremama za natjecanje, trenutno uvježbavaju koreografiju, a Ines Jovanović, international booker and casting manager, s ljepoticama uvježbava njihov scenski nastup, te podučava djevojke kako se što bolje predstaviti na modnoj pisti, kao i na finalnoj večeri. Osim toga, u toku su snimanja kataloga i videospotova, profesionalnih modnih fotografija za Babyliss Paris, kupaćih kostima Exclusive Lingerie , te svečanih večernjih i koktel haljina Paradi Couture.

U slobodno vrijeme djevojke uživaju u prekrasnom mediteranskom parku, koji se nalazi u sklopu hotela Imperial, u fitnessu, masažama, ali i sunčanju i kupanju na prelijepom bazenu hotela. Osim na bazenu, uživaju i na prekrasnim plažama, te raznim aktivnostima koje turističko središte Vodice nudi.

“Ovogodišnji izbor posvećen je humanitarnoj akciji “I MI HOĆEMO SVOJU ŠKOLU”, kako bi se nabavili instrumenti i obnovila zgrada Srednje muzičke škole u Tuzli. Pozivom na broj 090 290 014 donirate jednu KM + PDV (1,10 KM)“, izjavio je Robert Jovanović, komercijalni direktor i producent izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Inače, finalni izbor će se održati 30.septembra na sceni Bosanskog kulturnog centra u Tuzli sa početkom u 21h, uz direktan prenos na FTV.

balansonline.ba

You may also like