Mektić odgovorio na Vučićevu spremnost da “brani Srbiju”: Odje*i više i ti i rat

Mektić odgovorio na Vučićevu spremnost da "brani Srbiju": Odje*i više i ti i ratDragan Mektić (Foto: Arhiv/Klix.ba)

“Odje*i više i ti i rat”, napisao je ministar sigurnost BiH na zvaničnom Twitter nalogu, aludirajući na to da je napaćenim narodima ovdašnjih prostora dosta ratova.

Dragan Mektić@DraganMektic

Odjebi više i ti i rat.https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=336592 

Вучић: Спремни за рат, али и 100 година мира

Србија ће се понашати одговорно и озбиљно, чуваће мир и стабилност али, иако живимо као да ће 100 година бити мир, морамо да будемо спремни да земљу бранимо у сваком тренутку, поручио је данас…

rtrs.tv

15 people are talking about this

Predsjednik Srbije je, podsjećamo, danas izjavio da će se Srbija ponašati odgovorno i ozbiljno, da će čuvati mir i stabilnost, te da će živjeti kao da će biti “sto godina biti mir”.

“Moramo da budemo spremni da zemlju branimo u svakom trenutku”, porčio je Vučić, dodavši da su jedinice vojske i policije u Srbiji sve pripremljenije i opremljenije.

Vučić imitira Tita: Živimo kao da će 100 godina biti mir, ali budimo spremni braniti Srbiju

“Sve to treba da služi u svrhu odvraćanja potencijalnih agresora na Srbiju”, kazao je Vučić, prenosi RTRS.

Napomenuo je da je budžet za odbranu nikad veći, što olakšava pozicije jednoj regionalno maloj, nezavisnoj i suverenoj zemlji da vodi nezavisnu politiku.

“Znamo da smo naslijedili, ne ništa, nego minus od osam milijardi, a da gotovo ništa nismo imali od uniformi i tehnike. Danas je stanje s uniformama neuporedivo bolje”, rekao je Aleksandar Vučić.

klix.ba

You may also like