Karate Klub “RANDORI” Sarajevo – promo spo

Predstavamo Vam novotvoreni karate club “Randori” Sarajevo koji se nalazi na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji Tržnog centra Robot na Socijalnom.

POVODOM OTVORENJA GORE NAVEDENOG KARATE KLUBA, PRIPREMILI SMO SPECIJALNI POPUST OD 50% NA ČLANARINU. SVI NOVI MALIŠANI KOJI ODLUČE DA NAM SE PRIDRUŽE U MJESECU NOVEMBRU PLATIT ĆE ČLANARINU UMJESTO 40,00 KM ZA SAMO 20,00 KM.

Pozivamo Vas da i Vaše dijete postane dio “Velike porodice malih majstora”!

Karate zadovoljava potrebe oba spola i svih dobnih skupina (od pet godina pa nadalje) pa popularnost kao takmičarskog i rekreativnog sporta sve više raste. Privlačnost karatea se skriva u činjenici da sudionici imaju prije svega mogučnost uživati i sudjelovati u aktivnosti koja je pogodna ne samo za rekreaciju već i za takmičenje.

Naši treneri Amar, Sanin i Naida potiču djecu da se prije svega bave sportom koji obogaćuje život, a upravo karate, odnosno njegova načela i trening, prepoznaju kao sredstvo za jačanje osobnosti i samopouzdanja. Djeca koja se od malih nogu bave karateom, već u ranoj životnoj dobi razvijaju radne navike i stiču samodisciplinu. Također, ima pozitivnu ulogu u emocijonalnom razvoju djece olakšavajući im socijalizaciju.

Karate, također, pomaže pri oblikovanju tijela tj. jača tijelo, povećava mišičnu snagu, poboljšava pokretljivost, povećava izdržljivost i ukupne tjelesne mogućnosti.

Ako želite da i vaše dijete postane dio našeg tima, upis kao i sve dodatne informacije možete dobiti putem kontakt telefona +387 62 / 494-708. Nalazimo se na III spratu TC.Robot (Socijalno) ali i na lokacijama:

1.Fakultet sporta ( Koševo ) Centar

2.t.c. Robot ( Socijalno ) – 3 sprat / Novo Sarajevo

3.O.Š. Skender Kulenović ( Dobrinja ) / Novi Grad

4.T.C. Wisa ( Stup ) /  Iliđa

balansonline.ba

You may also like