Kada birate ljepotu,onda je to Master Class Makeup

Nakon najvećeg makeup dogadjaja u historiji BiH – Masterclassa I održanog 25.2 u hotelu Hills, uslijedio je i Masterclass II, a sami vrh u beauty industriji dosegli smo Master Class Festivalom u toku mjeseca Septembra.
Svrha Master Class edukacija jeste da obuci sto vise djevojaka iz čitave BiH i pruzi im mnogobrojne šanse u polju šminkanja.
Iako je na Master Classu I i II obučeno vise od 100 djevojaka u tri dana, posljednji Master Class Festival ima za cilj da djevojke osim demonstracionog dijela steknu i praksu vježbajući sve neophodne tehnike na modelima. Njihove karijere će biti krunisane na Miss BiH 2018 (gdje je edukacioni centar MasterClass BiH bio zadužen za šminkanje svih 19 misica, kao i ostatka Miss BiH tima), a potom i na Fashion Weeku gdje će se raditi od 25.10 do 29.10 s vrhunskim brendovima i dizajnerima.
Ovakve vrste edukacije, gdje pored prenesenog znanja, imaju i praksu na mega eventima, kao i dodatne casove komunikacije s klijentima, pravilno održavanje higijene kozmetike i četkica, kao i načina vodjenja i kontrole društvenih mreža.
Sponzori koji su do sada podržali ovaj event su:
University Hotel Dorrah koji je obezbjedio nocenje za organizatore i ucenice tokom Miss BiH
Caffe Garden, Ilidza koji je obezbjedio druženje u sklopu objekta u svrhu organizacije festivala
Kaan Mobile Shop koji je podržao event obezbjedivsi maskice za telefone svih ucenica i organizatora
Stomatološka Ordinacija Kamenica, ispred koje je Dr. Amil Kamenica podijelio Gift kartice u vrijednosti preko 1,000KM.
Modni Studio Dazzle koji je bio zadužen za styling organizatora tokom Miss BiH
Fotograf Benjamin Crnovrsanin koji prati čitav event svojim fotoaparatom
Solarijum SunLight Beauty koji je obezbjedio da djevojke imaju predivan ten tokom edukacija i mega dogadjaja.
Pored individualnih i grupnih obuka,puni fokus je bio na Master Class Festivalu (potpuna edukacija) gdje su izabrane ucenice vrijedno radile, dodatno znanje stekle na Miss BiH, te koje će i dalje raditi i karijere krunisati na Fashion Weeku krajem Oktobra. Ucenice su: Hana Brkic, Amila Beso, Selma Erovic, Emina Kahrimanovic, Amina Trle i Kanita Hamzabegovic
Organizatori edukacija su: Crystal Beauty & Makeup Bar
balansonline.ba

You may also like