Eronet u Sarajevu otvorio najsavremeniji telekomunikacijski centar u BiH

1 / 22
Foto: M.O./Klix.ba
U nazočnosti velikog broja gostiju, u Sarajevu je, na prigodnoj svečanosti, otvoren novi Eronet centar. Riječ je o najsavremenijem telekomunikacijskom centru u BiH.
Time je nastavljen projekt osavremenjivanja prodajne mreže ovog operatera.

“U skladu sa sloganom – Digitalna kompanija za digitalno doba, stalnim tehnološkim izazovima i svakodnevnim promjenama, Eronet je svoj centar u Sarajevu u potpunosti digitalizirao i prilagodio današnjim trendovima. Cijelokupni portfelj standardnih usluga u privatnom i poslovnom segmentu, uz nove tehnologije, ICT rješenja, vrhunske uređaje, dostupni su vam ovdje, u modernom digitalnom okruženju”, rekao je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk.

Svečanosti je nazočio i federalni ministar prometa i veza Denis Lasić koji je čestitao HT Eronetu na novome prodajnom prostoru te izrazio zadovoljstvo što ova tvrtka čvrsto ide ukorak s ubrzanim tehnološkim promjenama i digitalizacijom koju nameće suvremeno doba.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac, istaknuo je da je HT Eronet spreman odgovoriti na sve tehnološke izazove koje sa sobom nosi savremeno doba.

“Smatramo da će upravo naša kompanija biti jedan od glavnih aktera i pokretača digitalnih promjena koje vode ubrzanom razvoju cijele regije.“

Nakon svečanog otvaranja, priređena je i promocija novog Samsunga S10 uređaja, nove usluge Fleet Management, a zahvaljujući partneru HT Eroneta Ericssonu Nikoli Tesli, posjetitelji su mogli isprobati vrhunski 4G VR Gaming (Virtual Reality) Experience i saznati nešto više o Smart City tehnologiji budućnosti.

Eronet centar nalazi se u Ulici Valtera Perića 1 (bivši hotel Zagreb) u Sarajevu.

You may also like