Nisu čuli za vas? Mi imamo riješenje… New Life Akademija

Poštovani
Naš tim se sastoji od freelance grafičkih i web dizajnera, fotografa i social marketing managera.O kvaliteti našeg rada najbolje svjedoči rast našeg tima,te shodno tome i rast broja klijenata koji su nam ukazali povjerenje. Također, za potrebe bosanskohercegovačkog tržišta radili smo promocije na društvenim mrežama, foto snimanja te izradu video reklama za svjetski poznate modne brendove. Ovim putem želimo ponuditi prvenstveno usluge marketinga na društvenim mrežama, ali svakako i sve ostale usluge koje radimo (PR članci, izrada grafičkih radova, izrada i održavanje web stranica). Kada je u pitanju naš rad na ovakvim promocijama ono čime se svakako možemo pohvaliti je da svakog mjeseca stranice klijenata koje mi održavamo dobijaju nove korisnike i da je taj broj iz mjeseca u mjesec veći. U zavisnosti od djelatnosti, dobijamo i različite upite za kupovinu artikala/korištenje usluga klijenata što je svakako potvrda uspješnosti naših kampanja. Upite ove vrste veoma uspješno rješavamo tako da se možemo pohvaliti da smo u kratkom vremenu uspjeli unaprijediti prodaju i povećati broj rezervacija u objektima kao i dogovoriti razne usluge. Pored navedenog, aktivnosti ove vrste dovode i do veće prepoznatljivosti vašeg posla te isticanju među konkurencijom.
Unaprijedite svoj posao reklamirajući se u New Deal Magazinu, Newdeal.club i Balansonline.ba portalima.
Prisutnost u ponudi na portalu – obezbjeđuje da ljudi koji traže određeni tip usluga dođu do Vas na najlakši način tako što ćete biti prioritetno izlistani među ostalim ponudama!
Nudimo vam oglašavanje pomoću New Deal Magazina.
Newdeal.club portal vam nudi reklamu u kategoriji istaknuti proizvodi, te se ona sastoji od postavljanja banera preko kojeg posjetitelji otvaraju stranicu na kojoj se nalazi sadržaj vaše reklame (slike, tekst, video) u samom vrhu portala.
Balansonline.ba portal vam nudi sponzorisanu vijest u kategoriji Predstavljamo,i reklamni baner na poziciji koju vi želite.
Najbolja i najdjelotvornija reklama vaše kompanije ili vaših proizvoda na našoj facebook stranici jeste sponzorisani članak u koji čemo uložiti 10 KM + DOBIJATE COINE u vrijednosti od 20 KM.
ČLANARINA ZA PRVU GODINU IZNOSI 10 KM.
Za više informacija kontaktirajte nas na:

You may also like